Πάπου Γκόμες για Κριστιάνο: «Μοιάζει ψεύτικος, σαν τον Κεν από την Μπάρμπι»

Gazzetta team
Πάπου Γκόμες για Κριστιάνο: «Μοιάζει ψεύτικος, σαν τον Κεν από την Μπάρμπι»

bet365

Εντυπωσιασμένος από την όψη του Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός αγώνα έδειξε ο αρχηγός της Αταλάντα, Αλεχάντρο Παπού Γκόμες, παρομοιάζοντας τον CR7 με το... αγόρι της Μπάρμπι!

Η τάση του Κριστιάνο Ρονάλντο να δείχνει περιποιημένος και ατσαλάκωτος στα media, αλλά και εντός του αγωνιστικού χώρου, είναι γνωστή. Ο Αλεχάντρο Παπού Γκόμες, όμως, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτό που θα συναντούσε όταν θα τον αντίκριζε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Αταλάντα.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε σε podcast της πατρίδας του, ο Αργεντίνος επιθετικός είχε ζητήσει από τον «CR7» να βγάλει μια φωτογραφία με τον γιο του και η λαμπερή φιγούρα του Πορτογάλου σταρ παρέπεμπε σε... αρσενική κούκλα. Όπως ακριβώς ο Κεν, το αγόρι της Μπάρμπι, με τον επιθετικό των Μπεργκαμάσκι να χρησιμοποιεί αυτή την αλληγορία για να χαρακτηρίσει τον αψεγάδιαστο Κριστιάνο.

«Του ζήτησα να βγάλει μια φωτογραφία με τον γιο μου, Μπάουτι και ορκίζομαι ότι φαίνεται ψεύτικος. Μοιάζει με κούκλος. Είναι απίστευτο. Είναι σαν τον Κεν από την Μπάρμπι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα