Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ζλάταν δεν είναι παίκτης για το Europa League, δύσκολα στη Μίλαν την επόμενη σεζόν»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ζλάταν δεν είναι παίκτης για το Europa League, δύσκολα στη Μίλαν την επόμενη σεζόν»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ζλάταν δεν είναι παίκτης για το Europa League, δύσκολα στη Μίλαν την επόμενη σεζόν»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για άλλη μια φορά για το πάθος του να νικάει! Ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα μείνει στη Μίλαν αν η κατάσταση παραμείνει ίδια και έκανε σαφές πως «ο Ζλάταν δεν είναι για το επίπεδο του Europa League».

Μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο (φυσικά), ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αφού ξεκαθάρισε στην «Gazzetta dello Sport» πως:

«Ο Ίμπρα παίζει για να νικάει αλλιώς κάθεται σπίτι του», εξήγησε:

«Μου είπαν ότι το να αποσυρθείς στην Αμερική ήταν τόσο εύκολο, οπότε επέστρεψα στη Μίλαν. Είμαι εδώ ξεκάθαρα για το πάθος, επειδή βασικά παίζω τσάμπα... Τότε ήρθε ο Covid-19 που σταμάτησε τα πάντα, ίσως κάτι να προσπαθούσε να μου πει ότι έπρεπε να αποσυρθώ...

Ευτυχώς, επιστρέψαμε στο γήπεδο. Ύστερα ήρθε ένα πρόβλημα στη γάμπα, αλλά δύο μέρες μετά ήμουν έτοιμος για να επιστρέψω στην ομάδα. Ετσι είναι ο Ίμπρα. Ωστόσο, μου είπαν να πάω αργά.

Ο Ίμπρα γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο και είναι ακόμη ο καλύτερος σ' αυτό. Θα δούμε πως θα νιώθω σε δύο μήνες. Θα δούμε επίσης τι θα συμβεί με τον σύλλογο. Αν είναι έτσι η κατάσταση, για να είμαι ειλικρινής, είναι πιθανό να μην με δείτε στο Μιλάνο την επόμενη σεζόν.

Ο Ιμπρα δεν είναι παίκτης για το Europa League και η Μίλαν δεν είναι σύλλογος που ανήκει στο Europa League».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SERIE A NEWS FEED