Γιουβέντους – Ίντερ: Θέλουν τον Γκόσενς που βγάζει μάτια με την Αταλάντα (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους – Ίντερ: Θέλουν τον Γκόσενς που βγάζει μάτια με την Αταλάντα (vid)

bet365

Μετά την Ίντερ, και η Γηραιά Κυρία είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του αριστερού μπακ Ρόμπιν Γκόσενς, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Αταλάντα.

Το Σάββατο (11/07), η Αταλάντα θα ταξιδέψει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους, τα μάτια των ανθρώπων της οποίας θα είναι επικεντρωμένα στον αριστερό μπακ των Μπεργκαμάσκι, Ρόμπιν Γκόσενς, τον οποίο «γλυκοκοιτάζει» και ο Αντόνιο Κόντε για λογαριασμό της Ίντερ.

Και όχι άδικα αφού ο 26χρονος Γερμανό - Ολλανδός, όπως και όλη η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν (δέκα γκολ – έξι ασίστ σε 36 συμμετοχές). Και, παρ' ότι η Αταλάντα τον απέκτησε με μόλις 900 χιλιάδες ευρώ από την Χέρακλες το 2017, πλέον κοστολογείται στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ.

Η Γιούβε, όμως, θεωρεί προτεραιότητα γι' αυτό το καλοκαίρι την απόκτηση ενός ακραίου αμυντικού, αφού το μέλλον του Ματία ντε Σίλιο είναι αβέβαιο και ο Χουάν Γκιγιέρμο Κουαδράδο είναι πλέον 32 ετών.

Συν τοις άλλοις, ο Άλεξ Σάντρο δεν έχει σοβαρό συναγωνισμό για την αριστερή πλευρά, έστω και αν ενδέχεται να επιστρέψει ο Λούκα Πελεγκρίνι από τον δανεισμό του στην Κάλιαρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα