Ίντερ: Η ανοχή του Μουρίνιο που έφερε το τρεμπλ

Ίντερ: Η ανοχή του Μουρίνιο που έφερε το τρεμπλ

Gazzetta team
Ίντερ: Η ανοχή του Μουρίνιο που έφερε το τρεμπλ

bet365

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ είναι σίγουρος ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο επέτρεπε εν γνώσει του μερικές καταχρήσεις από τους ποδοσφαιριστές της Ίντερ το 2010.

Στις αρετές ενός καλού προπονητή, εκτός από την τακτική προσέγγιση των αγώνων και την ευστροφία στην διάρκεια τους για να αλλάξει ό,τι δεν πάει καλά, είναι και η καλή διαχείριση των ποδοσφαιριστών, μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα είχε όλα αυτά στην Ίντερ που κατέκτησε το τρεμπλ το 2010, όπως αποκάλυψε ο Γουέσλι Σνάιντερ, ένας από τους πρωταγωνιστές της ονειρικής πορείας των Νερατζούρι πριν από μια δεκαετία.

«Ο Μουρίνιο ήξερε να διαχειρίζεται καλά τους παίκτες. Έλεγε: «Δίνω περισσότερη ελευθερία απ' ότι είστε συνηθισμένοι, αλλά ως αντάλλαγμα θέλω μια καλύτερη ομάδα». Στην διάρκεια των αγώνων, εκείνος απαιτούσε τα πάντα από τους ποδοσφαιριστές. Έξω από το γήπεδο, όμως, έδινε μεγάλο χώρο σε όλους. Το ποτό, το κάπνισμα... Εκείνος ήξερε ότι κάναμε αυτά τα πράγματα» υποστήριξε με δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα «Mirror» ο Ολλανδός παλαίμαχος μέσος, ο οποίος σκέφτεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, για λογαριασμό της Ουτρέχτης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα