Λάτσιο: Σκάνδαλο το πέναλτι που κέρδισε ο Καϊσέδο (vid)

Λάτσιο: Σκάνδαλο το πέναλτι που κέρδισε ο Καϊσέδο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λάτσιο: Σκάνδαλο το πέναλτι που κέρδισε ο Καϊσέδο (vid)

bet365

Με πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθεί ποτέ η Λάτσιο πήρε βοήθεια για να φτάσει στην ανατροπή (2-1) απέναντι στη Φιορεντίνα και να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου στη Serie A.

Οι «λατσιάλι» χρειάστηκαν να κάνουν υπέρβαση και να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να φτάσουν στο τελικό 2-1 απέναντι στους «βιόλα» το βράδυ του Σαββάτου.

Με αυτό το αποτέλεσμα βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και διεκδικούν όσο μπορούν τον τίτλο, ωστόσο, χρειάστηκαν μεγάλη βοήθεια από το λάθος του διαιτητή και του VAR στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Καϊσέδο.

Έχοντας αρχίσει να πέφτει από τη στιγμή που έκανε επαφή με τη μπάλα και με τον αντίπαλο γκολκίπερ να προσέχει, έχοντας ανεπαίσθητη επαφή στο φινάλε, η απόφαση που πάρθηκε για να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα και να ευστοχήσει από εκεί ο Ιμόμπιλε ήταν λανθασμένη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα