Αταλάντα - Σασουόλο 4-1: Σα να μην πέρασε μια μέρα! (vid)

Gazzetta team
Αταλάντα - Σασουόλο 4-1: Σα να μην πέρασε μια μέρα! (vid)

bet365

Η Αταλάντα άφησε στην άκρη τον εφιάλτη του κορονοϊού και στην επιστροφή της στη Serie A διέλυσε με 4-1 τη Σασουόλο, συνεχίζοντας έτσι την πορεία για τ' αστέρια!

Ηταν στις ομάδες που δεν επιθυμούσε την επιστροφή, άλλωστε το Μπέργκαμο πληγώθηκε σοβαρά από τον κορονοϊό. Μετατράπηκε σε πόλη - φάντασμα, αφού έζησε τον απόλυτο εφιάλτη τους προηγούμενους τρεις μήνες, ωστόσο η ελπίδα επέστρεψε και μαζί η Αταλάντα! Η ομάδα του Γκασπερίνι μπήκε στη Serie A φουριόζα, όπως τη βρήκε και η διακοπή! Οι Μπεργκαμάσκι διέλυσαν με 4-1 τη Σασουόλο και βρέθηκαν στο +6 από τη Ρόμα, κάνοντας έτσι τεράστιο βήμα για την έξοδο στο Champions League.

Μάλιστα, έφτασε τα 74 γκολ έπειτα από 26 στροφές, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1958-59 (Φιορεντίνα 83 γκολ). Εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τον Ντζιμσιτι να ανοίγει το σκορ στο 16', ενώ στο 31ο λεπτό ο Ζαπάτα πέτυχε το 2-0. Ο Μπουραμπια σημείωσε αυτογκόλ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Καλύτερη στην επανάληψη και η Αταλάντα, με τον Ζαπάτα να πετυχαίνει στο 66' το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Σασουόλο ήταν να μειώσει με τον Μπουραμπιά στις καθυστερήσεις.

 

SERIE A Τελευταία Νέα