Μέρτενς: Το τετραήμερο που θα θυμάται για πάντα (vid)

Μέρτενς: Το τετραήμερο που θα θυμάται για πάντα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέρτενς: Το τετραήμερο που θα θυμάται για πάντα (vid)

bet365

Ο Ντρις Μέρτενς μέσα σε τέσσερις ημέρες βίωσε στιγμές γεμάτες ποδοσφαιρική ευτυχία και προσωπική δικαίωση μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας στον τελικό με τη Γιουβέντους.

Οι «παρτενοπέι» πανηγύρισαν το πρώτο τους τρόπαιο έπειτα από έξι χρόνια, αφού επικράτησαν 4-2 στα πέναλτι της Γιουβέντους, έπειτα από το «στείρο» 90λεπτο που προηγήθηκε στο παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Η Νάπολι των Μανωλά, Καρνέζη και Γκατούζο πανηγύρισε την μεγάλη επιτυχία, με τον Ντρις Μέρτενς να έχει βιώσει ένα τετραήμερο από τα καλύτερα της ζωής και της καριέρας του.

Ήταν βράδυ της 13ης του μηνός όταν με το 1-1 απέναντι στην Ίντερ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι, έχοντας ξεπεράσει τις επιδόσεις των Μαραντόνα και Χάμσικ και φτάνοντας στα 122 γκολ.

Έπειτα, λύθηκε το ζήτημα με την ανανέωση του συμβολαίου του, για το οποίο υπήρξε επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Coppa Italia!

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media, ο Ιταλός επιθετικός αποκάλυψε τα συναισθήματά του για την ομάδα και την πόλη στην οποία βρίσκεται. Και η υπογραφή του νέου συμφωνητικού μέχρι και το 2023, συνοδεύτηκε με... κούπα πιο αργά το βράδυ, στη Ρώμη.

Κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας και μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, έβλεπε το ένα καλό να έρχεται μετά το άλλο...

 

SERIE A Τελευταία Νέα