«Ο Ρονάλντο μού είπε ότι ίσως τελειώσει την καριέρα του στην Αμερική»

«Ο Ρονάλντο μού είπε ότι ίσως τελειώσει την καριέρα του στην Αμερική»

«Ο Ρονάλντο μού είπε ότι ίσως τελειώσει την καριέρα του στην Αμερική»

bet365

Ο Νάνι, ο συμπαίκτης του Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας και νυν άσος της Ορλάντο Σίτι είπε πως ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη δεν αποκλείεται να κλείσει την πλούσια και γεμάτη τίτλους καριέρα του στο MLS.

Ρεάλ - Βαλένθια σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Πριν μερικά χρόνια μού είπε ότι ίσως τελειώσει την καριέρα του στην Αμερική. Δεν είναι 100% σιγουρο. Υπάρχει μια πιθανότητα», σχολίασε χαρακτηριστικά στο ESPN, σε μια συνέντευξή του όπου μίλησε για το πρωτάθλημα και το επίπεδο εκεί.

Ο Νάνι, που έχει παίξει σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετράει στο MLS 30 συμμετοχές με 12 γκολ και 5 ασίστ αυτήν τη στιγμή.

Σημειώνουμε πως ο Ρονάλντο διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του με την Γιουβέντους εκπνέει τον Ιούνιο του 2022. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών νωρίτερα. Δημοσιεύματα είχαν σταθεί στο ότι ο παίκτης θα παίξει δύο σεζόν στην Ιταλία και μετά θα πάει στις ΗΠΑ.

Μάλιστα είχε γραφτεί πως ο ιδιοκτήτης της Ορλάντο (εκεί όπου είναι ο Νάνι) έχει συμφωνήσει με τον Ζόρζε Μέντες (μάνατζερ του Ρονάλντο).

Εχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα