Τρελό σενάριο: Οι Ιταλοί στέλνουν τον Ιμόμπιλε στη Νιουκάστλ

Κώστας Τόπας
Τρελό σενάριο: Οι Ιταλοί στέλνουν τον Ιμόμπιλε στη Νιουκάστλ

bet365

Μία μεταγραφή η οποία αν πραγματοποιηθεί τότε σίγουρα θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο μεταγραφικό παζάρι. Η Νιουκάστλ είναι πρόθυμη να τα δώσει... όλα, προκειμένου να αποκτήσει τον επιθετικό της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε.

Η Νιουκάστλ, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, είναι έτοιμη να ξοδέψει συνολικά 135 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει το μεγάλο αστέρι, της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο Ιταλός επιθετικός, έχει μπει στο στόχαστρο των Σαουδαράβων της PCP Capital Partners, καθώς προετοιμάζουν μια τεράστια προσφορά για να τον φέρουν στο Νησί, για λογαριασμό της Νιουκάστλ.

Το συμβόλαιό του Ιμόμπιλε, στη Λάτσιο λήγει τον Ιούνιο του 2023, αλλά αναφορές στα ιταλικά μέσα, τονίζουν πως ο έμπειρος στράικερ έχει ήδη δεχθεί κρούση από τη Νιουκάστλ και πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τα νέα αφεντικά του συλλόγου.

Μάλιστα, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα της Gazzeta dello Sport, το συμβόλαιο που πρότειναν οι «καρακάξες» είναι για πέντε χρόνια ενώ οι απολαβές του 30χρονου επιθετικού θα φτάνουν τα 8 εκατομμύρια ετησίως.

Ο Ιμόμπιλε, φέτος διανύει μία από τις καλύτερες του σεζόν, καθώς έχει πετύχει 27 γκολ σε 26 αγώνες στη Serie A αυτή τη χρονιά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα