Αταλάντα σε Βαλένθια: «Ο Γκασπερίνι δεν είχε πυρετό όσο ήταν στην Ισπανία»

Αταλάντα σε Βαλένθια: «Ο Γκασπερίνι δεν είχε πυρετό όσο ήταν στην Ισπανία»

Κώστας Τόπας
Αταλάντα σε Βαλένθια: «Ο Γκασπερίνι δεν είχε πυρετό όσο ήταν στην Ισπανία»

bet365

Η διοίκηση της Αταλάντα, απάντησε στη Βαλένθια μετά την τοποθέτηση της η οποία τόνιζε πως η κατάσταση του Γκασπερίνι, έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές όσων συμμετείχαν στον αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αποκαλύψει πως την ημέρα του αγώνα με την Βαλένθια, για το Champions League, είχε μάθει ότι ήταν θετικός στον Covid-19. Η συγκεκριμένη είδηση φαίνεται πως σόκαρε τους ανθρώπους της Βαλένθια, οι οποίοι τόνισαν πως ο έμπειρος τεχνικός πως έβαλε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου από την πλευρά της φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως την ημέρα του αγώνα, τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα, ενώ όσον αφορά τον Γκασπερίνι ανέφερε πως ήταν άρρωστος στο διάστημα που ήταν στην Ισπανία.

«Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας τηρήθηκαν. Ο προπονητής, όπως δήλωσε στη συνέντευξη, δεν είχε ποτέ πυρετό ή αναπνευστικά προβλήματα, ούτε πριν φύγει για τη Βαλένθια, ούτε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της Αταλάντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα