Λάτσιο: «Ο Στρακόσια έχει τον κορονοϊό» και η άμεση διάψευση αδελφού και γιατρού (pic)

Gazzetta team
Λάτσιο: «Ο Στρακόσια έχει τον κορονοϊό» και η άμεση διάψευση αδελφού και γιατρού (pic)

bet365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τορίνο και Μπάρι, Μάσιμο Μπραμπάτι, υποστήριξε σε live στο Instagram ότι ο Θωμάς Στρακόσια της Λάτσιο και ο Φρανκ Κεσιέ της Μίλαν έχουν προσβληθεί από τον ιό Covid-19.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περίεργη ιστορία στην Ιταλία, με αφορμή μια αποκάλυψη (;) του άλλοτε ποδοσφαιριστή των Τορίνο και Μπάρι, Μάσιμο Μπραμπάτι, ο οποίος υποστήριξε σε live στο Instagram ότι ο Θωμάς Στρακόσια της Λάτσιο και ο Φρανκ Κεσιέ της Μίλαν έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, αλλά οι ομάδες τους το κρύβουν!

«Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές, ένας της Μίλαν και ένας της Λάτσιο, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Της Λάτσιο είναι ο Στρακόσια, για τον οποίο λένε ότι έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο και δεν είναι αλήθεια. Έκανε το τεστ και βγήκε θετικός» υποστήριξε αρχικά ο 53χρονος πλέον Μπραμπάτι.

«Δεν ξέρω για τον Ιμπραΐμοβιτς (;), αλλά ο Κεσιέ της Μίλαν είναι επίσης θετικός. Και επειδή στο ταξίδι της επιστροφής από την Αφρική ήταν μαζί με τον Ζερβίνιο (της Πάρμα), γι' αυτό μπήκε σε καραντίνα και ο Ζερβίνιο» πρόσθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, στον οποίο απάντησε άμεσα ο Δημήτρης Στρακόσια, μεγάλος αδελφός του Αλβανού τερματοφύλακα και γιος του Φώτη.

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που σπέρνεις τρέλες και, αν δεν σεβόμουν την ηλικία σου, θα σου έκανα προσωπικά μήνυση για παραπληροφόρηση» ήταν η γραπτή απάντηση του 28χρονου Δημήτρη, ο οποίος γεννήθηκε και αυτός στην Ελλάδα, είναι επίσης ποδοσφαιριστής (επιθετικός) και πριν από πέντε χρόνια έπαιξε στον Εθνικό.

Για fake news σχετικά με τον Στρακόσια έκανε λόγο και ο γιατρός της Λάτσιο, Ίβο Πουλτσίνι, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Στρακόσια είναι σε άριστη κατάσταση όπως όλοι. Αν τον εξετάσετε και του βρείτε κάτι, παραιτούμαι την ίδια στιγμή».

 

SERIE A Τελευταία Νέα