Νάπολι: «Πράσινο φως» από την Γκρέμιο για συζητήσεις με τον Εβέρτον Σοάρες (vid)

Νάπολι: «Πράσινο φως» από την Γκρέμιο για συζητήσεις με τον Εβέρτον Σοάρες (vid)

Gazzetta team
Νάπολι: «Πράσινο φως» από την Γκρέμιο για συζητήσεις με τον Εβέρτον Σοάρες (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της Γκρέμιο επιτρέπει στη Νάπολι να διαπραγματευτεί με τον Εβέρτον Σοάρες τους προσωπικούς όρους μιας πιθανής συμφωνίας, αλλά ξεκαθαρίζει ότι 25 εκατομμύρια ευρώ δεν θα είναι μια ικανοποιητική πρόταση για τον 24χρονο διεθνή επιθετικό.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Εβέρτον Σοάρες φλέρταρε έντονα με την μεταγραφή του σε ευρωπαϊκή ομάδα, κυρίως από την αγγλική Premier League, αλλά εντέλει παρέμεινε στην Γκρέμιο.

Ένα χρόνο αργότερα, ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έβγαλε μάτια στο περυσινό Copa America, απασχολεί και πάλι την Ευρώπη, με τη Νάπολι να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Ρομίλντο Μπολζάν Ζούνιορ, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του Κώστα Μανωλά έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί προσωπικούς όρους με τον ποδοσφαιριστή για μια πιθανή συμφωνία, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «25 εκατομμύρια ευρώ δεν θα είναι μια ικανοποιητική πρόταση».

Το συγκεκριμένο ποσό φημολογείται πως θα προτείνουν την επόμενη εβδομάδα οι Παρτενοπέι στον βραζιλιάνικο σύλλογο, σύμφωνα και με δηλώσεις του πατέρα του Εβέρτον Σοάρες στα ΜΜΕ της χώρας.

«Μπορούμε να διαπραγματευτούμε την πώληση του (σ.σ. του Εβέρτον Σοάρες), αλλά προς το παρόν δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση. Ακόμα, πάντως, και με την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία, μπορώ να πω ότι 25 εκατομμύρια ευρώ δεν θα είναι μια ικανοποιητική πρόταση. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση από τη Νάπολι, ούτε είκοσι, ούτε τριάντα, ούτε σαράντα εκατομμυρίων ευρώ» επισήμανε ο Ρομίλντο Μπολζάν Ζούνιορ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα