Ντονάτι: «Ζηλεύω τους ποδοσφαιριστές της Bundesliga, στην Ιταλία είναι μόνο λόγια»

Κώστας Τόπας
Ντονάτι: «Ζηλεύω τους ποδοσφαιριστές της Bundesliga, στην Ιταλία είναι μόνο λόγια»

bet365

Ο αμυντικός της Λέτσε Τζιούλιο Ντονάτι δήλωσε πως ζηλεύει κατά κάποιον τρόπο τους συναδέλφους του στη Bundesliga, τονίζοντας πως περιμένει από την Ιταλία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Γερμανίας.

Την ημερομηνία της 13ης Ιουνίου όρισαν τα μέλη της επιτροπής της Serie A για τη συνέχιση της σεζόν, ωστόσο απομένει η τελική έγκριση της κυβέρνησης για να κηρυχθεί και επίσημα η συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου.

Ο αμυντικός της Λέτσε, Ντονάτι, αφού πέρασε έξι χρόνια στη Bundesliga, εξέφρασε την επιθυμία του για την επανέναρξη της σεζόν.

«Δεν είναι τυχαίο ότι η Bundesliga ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκίνησε ξανά», ανέφερε αρχικά στο Corriere dello Sport για να συνεχίσει λέγοντας: «Είμαστε κολλημένοι στη φλυαρία. Σε δυόμισι μήνες στην Ιταλία, δεν έχει καθοριστεί σαφής στρατηγική για το ποδόσφαιρο. Είναι αστείο. Πιστέψτε με, αυτή η κατάσταση των αιώνων προσδοκιών είναι θλιβερή για εμάς και όλους εκείνους που εργάζονται στο ποδόσφαιρο.

Δεν μπορούμε να αναβάλλουμε μια απόφαση κάθε φορά, αλλά αυτό συμβαίνει στην Ιταλία. Δεν έχουμε καμία βεβαιότητα για τίποτα. Στην Ισπανία και στην Αγγλία, είναι έτοιμοι να συνεχίσουν. Στη Γαλλία πήραν την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά τουλάχιστον πήραν μια απόφαση. Ζηλεύω τους ποδοσφαιριστές στη Γερμανία που ξεκίνησαν και πάλι. Σκέφτομαι την ικανοποίηση που ένιωσαν.

Αλλά μιλώντας για το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε μόνο τους παίκτες. Υπάρχει μια ολόκληρη κίνηση που δίνει μια δουλειά σε πολλούς ανθρώπους και πρέπει να τεθεί σε κίνηση».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED