Η Ρόμα έχει μαζέψει χρέη 60 εκατ. στη σεζόν

Η Ρόμα έχει μαζέψει χρέη 60 εκατ. στη σεζόν

Gazzetta team
Η Ρόμα έχει μαζέψει χρέη 60 εκατ. στη σεζόν

bet365

Τεράστια χρέη στην «καμπούρα» της κουβαλά η Ρόμα, με το επιπλέον ποσό των 60 εκατ. να συγκεντρώνεται στην οικονομική της έκθεση για τη φετινή σεζόν.

Μεγάλο είναι το βάρος που καλείται να αντιμετωπίσει η Ρόμα όσο αφορά τα χρέη της, με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν για τη φετινή σεζόν να είναι άκρως ανησυχητικά.

Μέσα στους τελευταίους 9 μήνες, οι Τζιαλορόσι σημείωσαν αρνητική πορεία στο ισοζύγιό τους, με το ποσό να φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ επιπλέον.

Έτσι, το συνολικό net worth των Ρωμαίων αγγίζει τα 280 εκατ. ευρώ σύνολο, σε μια συνθήκη που πρέπει να προβληματίσει τον επικεφαλής, Τζίμι Παλότα και την ομάδα του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED