Γιουβέντους: Προσφέρει Ντιμπάλα στην Παρί για να πάρει Νεϊμάρ

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Προσφέρει Ντιμπάλα στην Παρί για να πάρει Νεϊμάρ

bet365

Σε... σαπουνόπερα φαίνεται πως θα εξελιχθεί η υπόθεση αναφορικά με το μέλλον του Νεϊμάρ, καθώς ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Γιουβέντους προτίθεται να προσφέρει τον Πάουλο Ντιμπάλα για να φέρει τον Νεϊμάρ.

Μπορεί η επιστροφή στη Μπαρτσελόνα να αποτελεί τρελή επιθυμία του Βραζιλιάνου, ωστόσο η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να του αλλάξει γνώμη και να τον κάνει να αγωνιστεί με τη φανέλα της τη νέα σεζόν.

Οι «μπιανκονέρι» δεν θα έλεγαν «όχι» σε μία καλή προσφορά για τον Πάουλο Ντιμπάλα το καλοκαίρι, ωστόσο σκέφτονται να τον χρησιμοποιήσουν ως έμψυχο αντάλλαγμα για να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ, από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Βέβαια, οι οικονομικές απολαβές του Βραζιλιάνου σταρ είναι αρκετά υψηλές και η διοίκηση της Γιούβε δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να τις καλύψει, μετά και των όσων συνέβησαν στα οικονομικά της ομάδας λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο, θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να φέρουν τον 28χρονο στο Τορίνο για να τον δουν να αγωνίζεται στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οπως και να 'χει αναμένεται ένα... καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα