Πράντε: «Εφερα τον κορονοϊό στο σπίτι μου»

Πράντε: «Εφερα τον κορονοϊό στο σπίτι μου»

Κώστας Τόπας
Πράντε: «Εφερα τον κορονοϊό στο σπίτι μου»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πράντε μίλησε για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ιταλία, αλλά και για το γεγονός ότι τον μετέδωσε σε όλα σχεδόν τα μέλη της οικογένειας του.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Η διοίκηση της Φιορεντίνα, σταμάτησε να ονομάζει τους παίκτες και τα μέλη του προσωπικού που ήταν θετικά στον Covid-19, αλλά ο Πράντε παραδέχθηκε στο «Sky Sport Italia» ότι ήταν ένας από αυτούς που είχαν πληγεί σοβαρά.

«Έζησα από πρώτο χέρι το COVID-19. Στην πραγματικότητα, εννέα μέλη της οικογένειάς μου αρρώστησαν επειδή έφερα τον ιό στο σπίτι μου. "Χτύπησε" τη γυναίκα μου, την κόρη μου, τους πεθερούς μου και τους ανιψιούς μου.

Το χειρότερο ήταν για τα πεθερικά μου, για τα οποία φοβόμουν πραγματικά. Ήταν στο νοσοκομείο για 30 ημέρες, ευτυχώς βρισκόταν στο Spallanzani, μια από τις καλύτερες κλινικές στον κόσμο για αυτόν τον ιό. Ο κορονοϊός είναι ύπουλος, μπ@@@@@@@ς. Δεν σηκώνεσαι από το κρεβάτι, έχει υψηλό πυρετό, βήχα, διάρροια. Και σε τρομάξει όταν βλέπεις όλοι γύρω σου να αρρωσταίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Είμαι από τους πρώτους που πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε το ποδόσφαιρο το... όχημα για μία νέα ζωή, γιατί όλοι μας πρέπει να ζήσουμε με την απειλή του κορονοϊού».

 

SERIE A Τελευταία Νέα