Κορονοϊός: Έκρηξη των Λατσιάλι για την επιστημονική επιτροπή της κυβέρνησης

Gazzetta team
Κορονοϊός: Έκρηξη των Λατσιάλι για την επιστημονική επιτροπή της κυβέρνησης

bet365

Εξοργισμένος ο γιατρός της Λάτσιο, Ίβο Πουλτσίνι, εκτόξευσε τα βέλη του κατά της επιστημονικής επιτροπής της ιταλικής κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε ότι προσπαθεί να μπλοκάρει την επανέναρξη της Serie A.

«Η Τεχνική Επιστημονική Επιτροπή δεν ήθελε να ακούσει τους ποδοσφαιρικούς γιατρούς που ζουν στο γήπεδο. Όλη η ομάδα σε καραντίνα; Είναι γελοίο! Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν βάζω όλη την ομάδα σε καραντίνα. Γιατί να θεωρηθώ άρρωστος, αν το τεστ μου είναι αρνητικό; Είναι γελοίο, για να μην ξεκινήσει η Serie A» τόνισε ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της Λάτσιο. Ο Ίβο Πουλτσίνι εμφανίστηκε αισιόδοξος και για την πορεία της πανδημίας, τονίζοντας ότι «ο ιός πεθαίνει», ενώ τόνισε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Covid-19 δεν είναι η θνησιμότητα, αλλά η υψηλή μεταδοτικότητα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED