Μαλντίνι σε Ράνγκνικ: «Μάθε να σέβεσαι»

Μαλντίνι σε Ράνγκνικ: «Μάθε να σέβεσαι»

Gazzetta team
Μαλντίνι σε Ράνγκνικ: «Μάθε να σέβεσαι»

bet365

Οι απαιτήσεις του Ραλφ Ράνγκνικ για συγκεντρωτικό ρόλο στη Μίλαν έκαναν έξω φρενών τον νυν τεχνικό διευθυντή της, Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος ζήτησε πρωτίστως σεβασμό από τον Γερμανό coach.

Πολωμένη είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στη Μίλαν, με τους Πάολο Μαλντίνι και Ραλφ Ράνγκνικ να δείχνουν με τις δηλώσεις τους ότι δύσκολα θα συνυπάρξουν στον σύλλογο.

Ο Ιβάν Γκαζίδης βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον Γερμανό τεχνικό προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο των Ροσονέρι, ωστόσο, εκείνος αξιώνει συγκεντρωτικές αρμοδιότητες, απειλώντας έτσι και την θέση του Μαλντίνι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οι απαιτήσεις του πρώην coach της Λειψίας προκάλεσαν, μάλιστα, ξέσπασμα του θρυλικού Καπιτάνο του συλλόγου, ο οποίος ζήτησε από τον Ράνγκνικ να… αναθεωρήσει την έννοια του σεβασμού και τον δείξει στην ομάδα έστω και καθυστερημένα:

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Ράνγκνικ κι έτσι δεν καταλαβαίνω σε ποια βάση κάνει αυτές τις δηλώσεις, επειδή επίσης δεν μου έχει γίνει καμία κουβέντα ούτε από τον ιδιοκτήτη. Πρέπει να σκεφτεί πιστεύω όσα λέει. Ο Γερμανός στην ουσία, μιλώντας για έναν ρόλο με πλήρεις αρμοδιότητες τόσο στο αθλητικό όσο και στο τεχνικό κομμάτι, παραβιάζει τις περιοχές στις οποίες κάποιος επαγγελματίας μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο. Για αυτό, τον συμβουλεύω πριν μάθει Ιταλικά, να μάθει τι σημαίνει σεβασμός, διότι υπάρχουν και επαγγελματίες που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο προσπαθούν να τελειώσουν τη σεζόν, πάντα προς όφελος της Μίλαν», ήταν όσα ανέφερε δεικτικά προς τον Ράνγκνικ ο Μαλντίνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα