Σαν σήμερα: Ο διασυρμός της Ιντερ από τη Μίλαν με 6-0 (vid)

Κώστας Τόπας
Σαν σήμερα: Ο διασυρμός της Ιντερ από τη Μίλαν με 6-0 (vid)

bet365

Σαν σήμερα η Μίλαν έκανε πάρτι στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» του λόφου Σαν Σίρο, μπροστά σε περίπου 80.000 θεατές, επικρατώντας με το εμφατικό σκορ 6-0 επί της Ιντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η επικράτηση των «ροσσονέρι» τέτοια ημέρα πριν από τα 19 χρόνια επί της Ιντερ, με 6-0 αποτελεί την πιο μεγάλη νίκη σε ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Εκείνη τη σεζόν η Μίλαν τερμάτισε στην έκτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Ιντερ. Ο αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή 11 Μαΐου, αφού την Κυριακή ήταν προγραμματισμένες οι εκλογές στη χώρα. Η περίσταση ήταν δίκοπο μαχαίρι για τον Μπερλουσκόνι, αφού μία βαριά ήττα θα έπληττε τον προεκλογικό αγώνα του.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα του όχι μόνο κατάφερε να νικήσει αλλά και να σκοράρει έξι φορές στο μεγάλο ντέρμπι με την Ιντερ.Ο Κομαντίνι άνοιξε αρχικά το σκορ για την ομάδα του και στο 19' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με κεφαλιά. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Τζιούντι με ωραία εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Κι κάπου εκεί το πάρτι για τους «ροσσονέρι» ξεκίνησε. Στο 67' μετά από ασίστ του Ζορζίνιο, ο Σεβτσένκο με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 4-0 ενώ 12 λεπτά πριν το τέλος έγραψε το 5-0.

Ο εφιάλτης των «νερατζούρι» δεν είχε ολοκληρωθεί. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Σερζίνιο ​με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΙΝΤΕΡ: Φρε, Φεράρι, Μπλαν, Σίμιτς, Σανέτι, Φαρινός (34′ Κοέ), Ντι Μπιάτζιο (46′ Ζέεντορφ), Νταλμά, Γκρέσκο, Βιέρι, Ρεκόμπα.

ΜΙΛΑΝ: Ρόσι, Χέλβεγκ, Κοστακούρτα, Ζούνιορ, Μαλντίνι, Τζιούντι (71′ Γκουγλιελμινπιέτρο), Καλάτζε, Γκατούζο, Σερζίνιο, Κομαντίνι (58′ Μάρι), Σεβτσένκο (82′ Λεονάρντο)

 

SERIE A Τελευταία Νέα