Νάπολι στο twitter: «Ποιος είναι αυτός ο Κουκουρέγια;» (pic)

Gazzetta team
Νάπολι στο twitter: «Ποιος είναι αυτός ο Κουκουρέγια;» (pic)

bet365

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Νάπολι να κυνηγά τον Μαρκ Κουκουρέγια από τη Χετάφε χαρακτηρίστηκαν fake news από τον ίδιο τον σύλλογο, ο οποίος μέσω twitter έδειξε να μην γνωρίζει καν ποιος είναι ο παίκτης.

Το όνομα του Μαρκ Κουκουρέγια συνδέθηκε με τη Νάπολι σε αρκετά ιταλικά ΜΜΕ από την Παρασκευή (8/5), αλλά ο σύλλογος των Παρτενοπέι ήρθε εμφατικά να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter, οι Ναπολιτάνοι όχι μόνο διέψευσαν τις φήμες, χαρακτηρίζοντας fake news όλα τα δημοσιεύματα, αλλά δήλωσαν παντελή άγνοια για τον Ισπανό πρώην μέσο της Μπαρτσελόνα.

«Σχετικά με τα Fake News (δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για την διάδοση της σωστής πληροφορίας), διαβάζουμε ότι η Νάπολι ενδιαφέρεται έντονα για τον Κουκουρέγια και ότι μάλιστα ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις τηλεφωνούσε στον πρόεδρο της Χετάφε κάθε τρεις μέρες. Είναι κατασκεύασμα, Fake News. Ο Ντε Λαουρέντις δεν ξέρει καν ποιος είναι ο πρόεδρος της Χετάφε και δεν έχει μιλήσει ποτέ με τους συνεργάτες του για αυτόν τον Κουκουρέγια», ανέφερε χαρακτηριστικά το κλαμπ, με την... μπάλα να παίρνει μάλλον αδικαιολόγητα και τον ισπανικό σύλλογο πέρα από ιταλικά Μέσα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα