Κορονοϊός – Serie A: Την Πέμπτη το καθοριστικό ραντεβού της ομοσπονδίας με τους γιατρούς

Gazzetta team
Κορονοϊός – Serie A: Την Πέμπτη το καθοριστικό ραντεβού της ομοσπονδίας με τους γιατρούς

bet365

Την Πέμπτη (7/5) θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού της κρατικής ιατρικής επιτροπής και παραγόντων της ομοσπονδίας για να αναλυθεί το πρωτόκολλο υγείας, ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων σε γκρουπ.

Με αργά και όχι σταθερά βήματα, η Ιταλία προχωράει και αυτή προς την επιστροφή στην δράση. Την Πέμπτη (7/5) θα λάβει χώρα το καθοριστικό ραντεβού της κρατικής ιατρικής επιτροπής και παραγόντων της ομοσπονδίας, προκειμένου να αναλυθεί το πρωτόκολλο υγείας, ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων σε γκρουπ, πάντα στην σκιά της επέλασης του ιού Covid-19.

Η συγκεκριμένη συνάντηση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν το ιταλικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να επαναρχίσει κάποια στιγμή φέτος, αφού θα δοθεί (ή όχι) το «πράσινο φως» για τις προπονήσεις σε γκρουπ, η επανέναρξη των οποίων έχει προγραμματιστεί, καταρχήν, για τις 18 Μαΐου.

Εφόσον η κρατική ιατρική επιτροπή δώσει την συγκατάθεσή της, τότε η κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον άλλα εμπόδια για να δώσει το τελικό «οκέι» και να αποφασιστεί η ημερομηνία επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A NEWS FEED