Η Σαμπντόρια ζητάει 4,6 εκατ. για τη μεταγραφή Φερνάντες στη Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Η Σαμπντόρια ζητάει 4,6 εκατ. για τη μεταγραφή Φερνάντες στη Γιουνάιτεντ

bet365

Το ποσό των 4,6 εκατ. ευρώ διεκδικεί με προσφυγή της στη FIFA η Σαμπντόρια από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αναφορικά με το ποσοστό μεταπώλησης που δεν έλαβε ποτέ από τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανοιχτοί λογαριασμοί φαίνεται πως έχουν μείνει μετά την μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφορούν τις δύο προηγούμενες ομάδες του, Σαμπντόρια και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των Γενοβέζων προσέφυγε στην FIFA καταγγέλλοντας τον πορτογαλικό σύλλογο για οφειλή 4,6 εκατ. ευρώ, το ποσό δηλαδή από το ποσοστό μεταπώλησης που είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους στην μετακίνηση του διεθνούς μέσου το 2017.

Μόλις τον περασμένο Γενάρη, οι Κόκκινοι Διάβολοι ολοκλήρωσαν το deal της απόκτησής του στα 46,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο, οι ιθύνοντες της Σαμπντόρια ισχυρίζονται πως δεν έχουν λάβει τις τρεις δώσεις του συμφωνηθέντος ποσού και περιμένουν από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία να μεσολαβήσει για να δικαιωθούν.

Από την άλλη μεριά, η Σπόρτινγκ αρνείται κατηγορηματικά ότι χρωστάει χρήματα στο ιταλικό κλαμπ, με το επιχείρημα πως ο Φερνάντες είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο στην ομάδα το καλοκαίρι του 2018, αναιρώντας αυτόματα τους όρους που είχαν οριστεί στην πρώτη σύμβαση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα