Ξεκινάνε οι προπονήσεις στη Γιουβέντους χωρίς Σάρι και Ρονάλντο

Ξεκινάνε οι προπονήσεις στη Γιουβέντους χωρίς Σάρι και Ρονάλντο

Κώστας Τόπας
Ξεκινάνε οι προπονήσεις στη Γιουβέντους χωρίς Σάρι και Ρονάλντο

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους στις προπονήσεις έχει ξεκινήσει. Το προπονητικό κέντρο των «μπιανκονέρι» θα γεμίσει με παρουσίες μετά από αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, αναμένεται να ανοίξει ξανά από αύριο και να επιτρέψει στους παίκτες να επιστρέψουν μόνο για ατομικές προπονήσεις. Ωστόσο, δεν θα δώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου το παρόν.

Οι παίκτες που παρέμειναν στην Ιταλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας μπορούν να προπονηθούν ατομικά στο «Continassa» όπου ο σύλλογος θα διαθέσει ένα μειωμένο προσωπικό, αποτελούμενο από έναν γιατρό, έναν φυσιοθεραπευτή και έναν γυμναστή.

Ο τεχνικός της Γιούβε, Μαουρίτσιο Σάρι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί σύντομα σε αυτές τις προπονήσεις όπως και ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του. Επίσης, η επανένταξη του Κριστιάνο Ρονάλντο θα καθυστερήσει, καθώς ο Πορτογάλος έχει αποκλειστεί στην πατρίδα του.

Ετσι, οι ποδοσφαιριστές οι οποίες θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις είναι οι εξής: Μπουφόν, Πινσόλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ρουγκάνι, Κουαντράδο, Πιάνιτς, Ράμσεϊ, Μπεντακούρ και Μπερναρντέσκι.
 

SERIE A Τελευταία Νέα