Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα: Επαφές για ανταλλαγή Πιάνιτς-Αρτούρ

Gazzetta team
Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα: Επαφές για ανταλλαγή Πιάνιτς-Αρτούρ

bet365

Η πλευρά της Γιουβέντους επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα αναφορικά με το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Μίραλεμ Πιάνιτς και Αρτούρ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το πρώτο σενάριο μεταγραφικής «τράμπας» ενόψει του καλοκαιριού αποκτά ρεαλιστική υπόσταση. Μετά το αρχικό «ναι» της Μπαρτσελόνα στη Γιουβέντους να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Αρτούρ και το δηλωμένο ενδιαφέρον της για τον Μίραλεμ Πιάνιτς σε περίπτωση αντικατάσταση του Βραζιλιάνου, η πλευρά των Μπιανκονέρι ήρθε να επιβεβαιώσει τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει ανάμεσα τους, με στόχο την ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, παραδέχθηκε τις συζητήσεις με τους Καταλανούς σε μια περίοδο που η μορφή των ανταλλαγών φαίνεται πως θα αποτελέσει μονόδρομο στο επερχόμενο θερινό παζάρι.

«Πράγματι μιλάμε με την Μπαρτσελόνα για αυτή την περίπτωση, όπως και με άλλους μεγάλους συλλόγους διότι έρχεται ιδιαίτερο καλοκαίρι. Χρειαζόμαστε ιδέες, ανταλλαγές, κάτι νέο για τις μεταγραφές. Θα υπάρξει λιγότερο ρευστό, έτσι περισσότερες ‘’τράμπες’’ ανάμεσα στα κλαμπ», ανέφερε συγκεκριμένα στο Sky Sport Italia.

 

SERIE A Τελευταία Νέα