Σορεντίνο: «Ο Κριστιάνο δεν μου έδωσε τη φανέλα του επειδή του έπιασα πέναλτι» (vids)

Gazzetta team
Σορεντίνο: «Ο Κριστιάνο δεν μου έδωσε τη φανέλα του επειδή του έπιασα πέναλτι» (vids)

bet365

Ο Στέφανο Σορεντίνο μίλησε για το περιστατικό με τον Κριστιάνο, ο οποίος αρνήθηκε να του δώσει τη φανέλα του ενώ το είχαν συμφωνήσει αρχικά, επειδή του έπιασε πέναλτι!

Φιλοξενούμενος σε εκπομπή τη Cosmote TV βρέθηκε ο Στέφανο Σορεντίνο. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στα χρόνια που βρισκόταν στην «Ένωση» κι είπε πως άξιζε μια κλήση στην Εθνική Ιταλία.

«Παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος γιατί κατάφερα να παίξω στη Serie A. Όταν έπαιζα στην ΑΕΚ, ήμουν ο μοναδικός Ιταλός εκτός χώρας που ήταν βασικός. Ίσως ν' άξιζα μια κλήση στην εθνική Ιταλίας. Αυτό ήταν το μεγάλο μου παράπονο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, στάθηκε σε ένα περιστατικό που έγινε σε παιχνίδι του κόντρα στη Γιουβέντους. Ο Σορεντίνο, είχε συμφωνήσει με τον Κριστιάνο να του δώσει τη φανέλα του, ωστόσο στη πορεία της αναμέτρησης του έπιασε πέναλτι, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλο για να τον... τιμωρήσει να μην του την δώσει! «Είχαμε μιλήσει στ' αποδυτήρια πριν από την έναρξη του ματς και είχαμε συμφωνήσει ν' ανταλλάξουμε τις φανέλες μας μετά από τέλος του. Στη διάρκεια απέκρουσα το πέναλτι που εκτέλεσε. Μετά από τη λήξη μιλούσα με τον Πάουλο Ντιμπάλα και απλά μου έδωσε το χέρι του, όχι και τη φανέλα», είπε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα