Κορονοϊός – Οριάνα Σαμπατίνι: «Ο Ντιμπάλα δεν είναι ξανά θετικός στον ιό»

Κορονοϊός – Οριάνα Σαμπατίνι: «Ο Ντιμπάλα δεν είναι ξανά θετικός στον ιό»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Οριάνα Σαμπατίνι: «Ο Ντιμπάλα δεν είναι ξανά θετικός στον ιό»

bet365

Η σύντροφος του Πάουλο Ντιμπάλα, Οριάνα Σαμπατίνι, διέψευσε ότι ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για τέταρτη φορά.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε... σίριαλ έχει εξελιχθεί το τέταρτο (;) θετικό κρούσμα του Πάουλο Ντιμπάλα στον κορονοϊό, το οποίο η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστήριξε πως ενδέχεται να διέρρευσε από το περιβάλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, επειδή ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν θέλει ακόμα να γυρίσει στο Τορίνο!

Η σύντροφος του Αργεντινού επιθετικού, Οριάνα Σαμπατίνι, διέψευσε ότι ο Ντιμπάλα είναι ξανά θετικός, λέγοντας πως «δεν είναι αλήθεια ότι ο Πάουλο είναι ξανά θετικός στον κορονοϊό, αλλά ούτως ή άλλως πρέπει να περιμένει. Πρέπει να κάνει τα τελευταία τεστ και να δει ποιο είναι το αποτέλεσμα».

Μιλώντας στο αργεντίνικο δίκτυο «Canal 9», η σύντροφος του Ντιμπάλα πρόσθεσε πως «δεν ξέρουμε από που βγαίνουν αυτές οι ειδήσεις, αλλά σίγουρα δεν βγήκαν από εμάς. Όπως ανακοινώσαμε ότι βρεθήκαμε θετικοί στον ιό Covid-19, με ηρεμία θα ανακοινώσουμε ότι πλέον είμαστε αρνητικοί».

Για την ίδια, η Οριάνα Σαμπατίνι αποκάλυψε ότι «το δικό μου τεστ βγήκε αρνητικό. Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι στο 100%, δεν θέλουμε να το συζητήσουμε και, εφόσον οριστικοποιηθεί η είδηση, θα υπάρξει άμεσα πληροφόρηση. Περιμένουμε, όπως και πολύς κόσμος».

 

SERIE A Τελευταία Νέα