Λοτίτο: «Οσοι δεν θέλουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας
Λοτίτο: «Οσοι δεν θέλουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο»

bet365

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο συνεχίζει να θεωρεί πως η επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ιταλία είναι απαραίτητη, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που παράγει χρήματα.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Στο παρελθόν έχει εκφράσει στο παρελθόν την άποψη του για την συνέχεια του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Ο Λοτίτο με νέες του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι η επανέναρξη θα γίνει άμεσα και η ομάδα του Λάτσιο, θα συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε πριν τη διακοπή.

«Δεν μιλάμε για δική μου μάχη, μιλάμε εν γνώση μας και ξέρουμε καλά τον κίνδυνο σε περίπτωση που δεν αρχίσει και πάλι η σεζόν. Αυτοί που δεν επιθυμούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, πραγματικά δεν τους καταλαβαίνει κανένας. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που παράγει χρήματα, οπότε πρέπει να σκεφτούμε ορισμένα πράγματα και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν αν δεν ξεκινήσουμε. Ελπίζω η ομάδα μου να συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πείσμα και αποφασιστικότητα όπως έκανε και πριν την διακοπή, εφόσον έχουμε επανέναρξη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο TG Regione.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα