Ο Ράνγκνικ θέλει τον Βέρνερ στην Μίλαν!

Gazzetta team
Ο Ράνγκνικ θέλει τον Βέρνερ στην Μίλαν!

bet365

Εφόσον αναλάβει τελικά τις τύχες της Μίλαν, ο Ραλφ Ράνγκνικ σκέφτεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ των Ροσονέρι, επενδύοντας σε παίκτες από την Λειψία, όπως ο Τίμο Βέρνερ και ο Νταγιό Ουπαμεκανό.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ επιμένει να δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Μίλαν για την επόμενη περίοδο, αλλά στο φλερτ των δύο πλευρών φαίνεται πως ισχύει το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», μάλιστα, ο Γερμανός επικεφαλής των ποδοσφαιρικών ομάδων της Red Bull (Λειψία, Ζάλτσμπουργκ, Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης κλπ.) σκέφτεται να κάνει μια μικρή... επανάσταση στο ρόστερ των Ροσονέρι, χρησιμοποιώντας «υλικά» που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά.

Η ιταλική εφημερίδα, λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο Ράνγκνικ θέλει να ανεβάσει το επίπεδο της Μίλαν και να την κάνει ξανά φουλ ανταγωνιστική, με την απόκτηση των δύο πιο «καυτών» ονομάτων της γερμανικής ομάδας: Του επιθετικού Τίμο Βέρνερ, παρ' ότι η Λίβερπουλ φαντάζει ως το φαβορί για την απόκτησή του, αλλά και του κεντρικού αμυντικού Νταγιό Ουπαμεκανό, τον οποίο θέλει η... μισή Ευρώπη.

Στους στόχους του Γερμανού είναι και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ντάνι Όλμο, ο οποίος τον Ιανουάριο αποκτήθηκε από την Λειψία ως παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα