Ελκάν: «Σύμβολο της Γιούβε ο Κριστιάνο, δεν φεύγει»

Gazzetta team
Ελκάν: «Σύμβολο της Γιούβε ο Κριστιάνο, δεν φεύγει»

bet365

Ο Λάπο Ελκάν, εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι και ξάδελφος του εκτελεστικού διευθυντή της Γιουβέντους, Αντρέα, δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους επιχείρησε να βάλει ο Λάπο Ελκάν. Εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι και με εμπλοκή στα της Γηραιάς Κυρίας, ο Ελκάν υποστήριξε σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» ότι «ο Κριστιάνο είναι σύμβολο της Γιουβέντους, κομμάτι της Γιουβέντους. Έκανε, κάνει και θα συνεχίζει να κάνει πολλά για την Γιούβε. Αγαπάμε τον Κριστιάνο και δεν πιστεύω ότι θα φύγει».

Ξάδελφος του Αντρέα Ανιέλι, του εκτελεστικού διευθυντή της Γιούβε, ο Ελκάν χαρακτηρίζει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ «έναν ηγέτη, έναν πρωταθλητή και έναν σπουδαίο άνθρωπο, από κάθε άποψη».

Ο Ελκάν, ο οποίος θεωρεί ότι ο Τύπος άσκησε εσφαλμένα σκληρή κριτική στον «CR7» για την περιβόητη προπόνησή του σε γήπεδο της Μαδέιρα, είναι... εγκλωβισμένος στην Λισσαβόνα, αφού εκεί βρίσκονταν όταν επιβλήθηκαν οι περιορισμοί. «Ο Covid-19 είναι το ξυπνητήρι που χρειαζόταν ο πλανήτης για να γίνει πιο γενναιόδωρος, πιο αλτρουιστής και ενωμένος» το αισιόδοξο μήνυμά του για το μέλλον.

SERIE A NEWS FEED