Ρόμα: Συγκλονιστική κίνηση, μένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες!

Ρόμα: Συγκλονιστική κίνηση, μένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρόμα: Συγκλονιστική κίνηση, μένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες!

bet365

Ούτε συζητήσεις, ούτε σκέψεις, ούτε εγωισμοί... Η Ρόμα πάνω απ' όλα! Παίκτες, προπονητής και τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να μην πληρωθούν για τέσσερις μήνες προκειμένου να βοηθήσουν τον σύλλογο σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο!

Απίθανη κίνηση, τρομερός χαρακτήρας από το ποδοσφαιρικό τμήμα των «τζιαλορόσι» που δέχθηκαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην οικονομική ισορροπία του κλαμπ για τους επόμενους μήνες, όταν θ' αρχίσει να φαίνεται ο αντίκτυπος της πανδημίας.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Ρόμα, παίκτες, προπονητής και τεχνικό επιτελείο εθελοντικά και δίχως την παραμικρή πίεση από τον σύλλογο, αποφάσισαν να συνεχίσουν για τέσσερις μήνες δίχως να πάρουν χρήματα, προκειμένου να βοηθήσουν στις πολύ δύσκολες μέρες και να μην αντιμετωπίσει η ομάδα τεράστια εμπόδια!

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SERIE A NEWS FEED