Serie A: Αποφασίζεται επιστροφή για προπονήσεις στις 4 Μαΐου!

Κώστας Ζάλιαρης
Serie A: Αποφασίζεται επιστροφή για προπονήσεις στις 4 Μαΐου!

bet365

Το πρωτόκολλο έφτασε στα χέρια του Υφυπουργού Αθλητισμού της Ιταλίας και στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, αναμένεται ν' ανακοινωθεί επιστροφή των ομάδων της Serie A στις προπονήσεις την 4η Μαΐου!

Η προσεχής εβδομάδα φαίνεται ότι θα βάλει το τρένο του ιταλικού ποδοσφαίρου ξανά στις ράγες με την επαναφορά των ποδοσφαιριστών στα αθλητικά κέντρα των ομάδων τους για να ξεκινήσουν μια γρήγορη και μίνι προετοιμασία προκειμένου να συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Με την Ιταλία να έχει χτυπηθεί τρομερά από τον κορονοϊό και να έχει μετρήσει χιλιάδες χαμένους πολίτες κυρίως στα βόρεια, οι μέρες φαίνεται ότι έχουν μια πιο θετική νότα και το ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει να βοηθήσει σε αυτό.

Σύμφωνα με το Κυριακάτικο φύλλο της Gazzetta Sportiva, το πρωτόκολλο για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις υποχρεώσεις τους είναι έτοιμο και στα χέρια του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Στην προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη για την προσεχή Τετάρτη (22/4), αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για να γίνουν προπονήσεις από την 4η Μαΐου...

 

SERIE A Τελευταία Νέα