Μανωλάς: «Όλοι στη Νάπολι θέλουμε να γυρίσουμε στο γήπεδο»

Μανωλάς: «Όλοι στη Νάπολι θέλουμε να γυρίσουμε στο γήπεδο»

Κώστας Ζάλιαρης
Μανωλάς: «Όλοι στη Νάπολι θέλουμε να γυρίσουμε στο γήπεδο»

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε κλίμα από το εσωτερικό της Νάπολι και τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών, τονίζοντας πως όλοι περιμένουν τη μέρα που θα καταφέρουν να προπονηθούν ξανά μαζί και να παίξουν...

Η Ιταλία κάθε άλλο παρά έχει ηρεμήσει με την πανδημία και τους καθημερινούς εκατοντάδες θανάτους.

Διόλου βέβαιο είναι ότι θα υπάρχει συνέχιση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αφού το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαν να σκεφτούν οι «γείτονές» μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές της πανδημίας.

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στο Radio Kiss Kiss της Νάπολη και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε τεράστια θέληση να επιστρέψουμε στη δουλειά και στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή μας ζητηθεί να το κάνουμε. Έχουμε προπονηθεί τόσο καιρό στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας στο σπίτι με τα προγράμματα που μας έδωσε η ομάδα. Όταν με το καλό επιστρέψουμε θα δείξουμε πόσο έτοιμοι και διψασμένοι είμαστε για νίκες».

Επί προσωπικού, είχε να πει:

«Αισθάνομαι πολύ ώριμος ως ποδοσφαιριστής, όμως μπορώ να βελτιωθώ ακόμα πιο πολύ και δουλεύω για να το πετύχω αυτό. Είναι κρίμα που σταματήσαμε με αυτό τον τρόπο γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας. Δεν θέλω να μιλήσω για τη σεζόν μου. Αν κρίνω τον εαυτό μου, θα το κρατήσω για εμένα ό,τι πιστεύω. Ως ίνδαλμα έχω τον θείο μου, έναν σπουδαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Όσο για το κλίμα στ' αποδυτήρια και για τη σχέση του με τον Τζενάρο Γκατούζο, σχολίασε:

«Μιλάω συχνά με τον προπονητή, έχουμε ίδιο χαρακτήρα. Έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί του.

Μεταξύ των παικτών θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένας ηγέτης, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Έτσι χτίζονται οι δυνατές ομάδες».

 

SERIE A Τελευταία Νέα