Λάτσιο για επιστήμονα: «Ας ασχοληθεί με τον κορονοϊό κι ας αφήσει τα οπαδικά»!

Κώστας Ζάλιαρης
Λάτσιο για επιστήμονα: «Ας ασχοληθεί με τον κορονοϊό κι ας αφήσει τα οπαδικά»!

bet365

Πολύ λάθος κατεύθυνση πήρε το ζήτημα της μάχης απέναντι στον κορονοϊό και το θέμα της συνέχισης του ποδοσφαίρου στην Ιταλία, με τη Λάτσιο ν' απαντά οργισμένα σε επιστήμονα που θέλησε να εκδηλώσει την αγάπη του για τη Ρόμα!

Ο επικεφαλής του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Ιταλίας, Τζιοβάνι Ρέτζα, ανέφερε πως από ιατρικής πλευράς δεν ευνοείται η συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου μέσα στον Μάιο, τονίζοντας πως: «Υπάρχει μεγάλο ρίσκο διασποράς από τη στιγμή που μιλάμε για έναν ιο που μεταφέρεται με την επαφή και το ποδόσφαιρο έχει πολλή επαφή».

Ο Ρέτζα ίσως το... έχασε όταν ανέφερε πως είναι υπέρ της ακύρωσης της σεζόν και πως εκείνος είναι υποστηρικτής της Ρόμα.

Από πλευράς Λάτσιο ήρθε επίσημη τοποθέτηση μέσω του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Αρτούρο Ντιακονάλε, ο οποίος τόνισε:

«Ορισμένες φορές όταν είσαι οπαδός... επηρεάζεται ο τρόπος σκέψης σου ειδικά αν είσαι επιστήμονας. Θα έπρεπε να συνεχίσουν την προσπάθεια να βρεθεί φάρμακο για τον κορονοϊό κα όχι να προκαλούν ποδοσφαιρική διαμάχη και ν' ασχολούνται αυτή τη στιγμή με το άθλημα. Οι επιστήμονες είναι επιστήμονες. Όχι οπαδοί. Θα ήταν καλύτερο να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην δημιουργία του εμβολίου...».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SERIE A NEWS FEED