Το βίντεο που δείχνει γιατί ο Κακά ήταν ο καλύτερος της εποχής του (vid)

Το βίντεο που δείχνει γιατί ο Κακά ήταν ο καλύτερος της εποχής του (vid)

Κώστας Τόπας
Το βίντεο που δείχνει γιατί ο Κακά ήταν ο καλύτερος της εποχής του (vid)

bet365

Πριν από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρχε ο Κακά. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο τελευταίος παίκτης που κέρδισε το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» πριν τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το 2007 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές για τον Κακά. Αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μίλαν είχε καταφέρει να κατακτήσει τα... πάντα. Το Champions League, την Serie A, το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή από την UEFA καθώς και την «Χρυσή Μπάλα».

Μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις τους ήταν στο Champions League στον ημιτελικό κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Ολντ Τράφορντ. Οι «ροσσονέρι» μπορεί να ηττήθηκαν με 3-2, αλλά τα δύο τέρματα του Βραζιλιάνου ήταν αρκετά για τη Μίλαν ώστε να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς στο Σαν Σίρο. Για την ιστορία στον επαναληπτικό η Μίλαν επικράτησε με 3-0 και εξασφάλισε το εισιτήριο της για τον τελικό της διοργάνωσης στην Αθήνα.

Ο Κακά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του εκείνη τη χρονιά και ειδικά στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να δείξει σε όλους την αξία του.

Ο Βραζιλιάνος με τη φανέλα της Μίλαν αγωνίστηκε συνολικά σε 307 αναμετρήσεις, σημειώνοντας 104 τέρματα και μοιράζοντας 67 ασίστ.

Απλά απολαύστε τον...

 

SERIE A Τελευταία Νέα