Ντε Ρόσι: «Όνειρό μου να προπονήσω τη Ρόμα»

Ντε Ρόσι: «Όνειρό μου να προπονήσω τη Ρόμα»

Gazzetta team
Ντε Ρόσι: «Όνειρό μου να προπονήσω τη Ρόμα»

bet365

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει το προπονητικό του ταξίδι, θέτοντας ως μακροπρόθεσμο και ονειρικό στόχο να επιστρέψει στη Ρόμα της καρδιάς του.

Το αντίο τους δεν ήρθε με τον πιο αρμονικό τρόπο. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι «χώρισε» με τη Ρόμα στη δύση της καριέρας του, αποφασίζοντας να παίξει για μερικούς μήνες στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά πάντα θα ονειρεύεται την επιστροφή του έστω κι από διαφορετικό ρόλο από αυτόν του στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος των Τζιαλορόσι, σε δηλώσεις του στο Sky Sports δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι δεν ήταν απόφασή του να αποχωρήσει από το κλαμπ μετά από μια... ζωή στη Ρώμη, αλλά εξέφρασε την βαθιά του επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή από το πόστο του προπονητή, στο οποίο θα τον δούμε πολύ σύντομα:

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να αφήσω τη Ρόμα, αλλά πράγματι εγώ αποφάσισα πότε θα αποσυρθώ. Είναι πολύ σπάνιο να παίζεις 20 χρόνια σε έναν σύλλογο και σίγουρα δεν μπορών να φανταστώ ότι θα το κάνω ως προπονητής, γιατί κανείς δεν διαρκεί τόσο σε έναν πάγκο. Είναι όνειρό μου να προπονήσω τη Ρόμα, αλλά πρώτα θα πρέπει να περάσω από όλα τα επίπεδα εξέλιξης ως ανερχόμενος τεχνικός. Δεν βιάζομαι για αυτό πάντως, αν συμβεί θέλω να γίνει επειδή είμαι ένας καλός coach, όχι επειδή υπήρξα σημαντικός για τον σύλλογο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα