«Πάπου» Γκόμες: «Να τελειώσει η Serie A μέσα στο καλοκαίρι; Έχει 30 βαθμούς!»

«Πάπου» Γκόμες: «Να τελειώσει η Serie A μέσα στο καλοκαίρι; Έχει 30 βαθμούς!»

Gazzetta team
«Πάπου» Γκόμες: «Να τελειώσει η Serie A μέσα στο καλοκαίρι; Έχει 30 βαθμούς!»

bet365

Ο αρχηγός της Αταλάντα, Αλεχάντρο «Πάπου» Γκόμες, θεωρεί ότι η ολοκλήρωση της Serie A μέσα στο καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολη, λόγω και της ζέστης που επικρατεί στην Ιταλία, αλλά και της απραξίας των ποδοσφαιριστών.

Η Serie A, όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα (και μη) πρωταθλήματα, ψάχνει τρόπο για να επαναρχίσει και να ολοκληρωθεί, εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, η οποία έχει στοιχίσει στην ζωή σε πάνω από εκατό χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στην Ιταλία, το Μπέργκαμο είναι μια από τις πλέον πληγείσες περιοχές, την σεζόν όπου η Αταλάντα έγραφε ιστορία στο ποδόσφαιρο, έχοντας φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Champions League.

Σε μια συζήτηση με φιλάθλους στο Instagram, ο αρχηγός των Μπεργκαμάσκι, Αλεχάντρο «Πάπου» Γκόμες, υποστήριξε ότι είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα εν μέσω του (καυτού) καλοκαιριού.

«Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε με τόση ζέστη, αφού έχει περί τους τριάντα βαθμούς την συγκεκριμένη εποχή στην Ιταλία» υποστήριξε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος εστίασε και στο γεγονός ότι, εδώ και περίπου δύο μήνες, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δώσει κανένα παιχνίδι.

«Ένας αθλητής πρέπει να προσέχει τον εαυτό του και να προσέχει τι τρώει. Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι, ο πειρασμός είναι να πηγαίνεις στο ψυγείο κάθε δέκα λεπτά» πρόσθεσε ο Γκόμες, το βάρος του οποίου ενδέχεται να έχει... ξεφύγει, στην διάρκεια της καραντίνας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα