Πετσέλα για κορονοϊό: «Φοβόμουν ότι θα ξυπνήσω και δεν θα μπορώ να αναπνεύσω»

Gazzetta team
Πετσέλα για κορονοϊό: «Φοβόμουν ότι θα ξυπνήσω και δεν θα μπορώ να αναπνεύσω»

bet365

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Χερμάν Πετσέλα, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές φόβου που πέρασε προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, ενώ δήλωσε ότι πλέον έχει θεραπευτεί πλήρως.

Το σοκ της θετικής διάγνωσης στον κορονοϊό μπορεί να είναι ισχυρό ακόμη και σε έναν νεαρό άνθρωποι, εν προκειμένω ποδοσφαιριστή, που δεν έχει ξαναζήσει μια τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Χερμάν Πετσέλα είχε προσβληθεί από τον Covid-19 όπως και οι συμπαίκτες του, Πάτρικ Κουτρόνε και Ντούσαν Βλάοβιτς, πέρασε το διάστημα των δύο εβδομάδων σε καραντίνα και τώρα που ανάρρωσε πλήρως μοιράστηκε το πώς βίωσε την ασθένεια, δίχως να κρύψει τον καθημερινό φόβο του ακόμη και για το αν θα μπορεί να αναπνεύσει όταν θα ξυπνήσει.

«Προσπαθούσα να είμαι ψύχραιμος αυτές τις μέρες, να νιώθω γαλήνη δίπλα στην οικογένειά μου. Φυσικά, μέσα μου ήμουν φοβισμένος. Αναρωτιόμουν: αν ξυπνήσω αύριο και δεν μπορώ να αναπνεύσω; Ευτυχώς πέρασε όλο αυτό και προφανώς όταν έφτασαν τα θετικά νέα ήμουν πολύ χαρούμενος. Εγώ και οι άλλοι δύο παίκτες που προσβλήθηκαν είχαμε διαφορετικά συμπτώματα. Όσο για το πού κολλήσαμε; Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, δεδομένου ότι αποφεύγαμε τα ταξίδια όσο το δυνατόν περισσότερο. Συνεπώς είτε εντός του συλλόγου ή σε κάποιο σούπερμαρκετ», δήλωσε συγκεκριμένα ο κάπτεν των Βιόλα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A Τελευταία Νέα