Ράνγκνικ - Μίλαν: Πλησιάζουν σε οριστική συμφωνία

Ράνγκνικ - Μίλαν: Πλησιάζουν σε οριστική συμφωνία

Gazzetta team
Ράνγκνικ - Μίλαν: Πλησιάζουν σε οριστική συμφωνία

bet365

Πρόσω ολοταχώς για να δώσουν τα χέρια βαδίζουν Μίλαν και Ραλφ Ράνγκνικ, με τον Γερμανό coach να παρουσιάζεται από τα ιταλικά ΜΜΕ σίγουρος διάδοχος του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο των Ροσονέρι.

Όλο και πιο κοντά στην έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους βρίσκονται Μίλαν και Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί εδώ και μήνες τον Νο1 υποψήφιο για να διαδεχθεί τον «τελειωμένο» Στέφανο Πιόλι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, τόσο ως προπονητής όσο και ως αθλητικός διευθυντής και σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» οι ιθύνοντες των Ροσονέρι τον έχουν πείσει να πει το «ναι» ενόψει καλοκαιριού.

Μοναδικό «αγκάθι» για την ολοκλήρωση του deal φέρεται να είναι η κρίση της πανδημίας και οι μεταβολές που θα φέρει στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς το δημοσίευμα κάνει λόγο για μείωση του αρχικού μπάτζετ που θα είχε στη διάθεση του για μεταγραφές, από τα 100 στα 75 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό τονίζεται ως σημαντική παράμετρος, καθώς ο επικεφαλής των ποδοσφαιρικών τμημάτων της Red Bull είχε θέσει από την αρχή των συζητήσεων τον όρο της απόλυτης διαχείρισης στην ομάδα ώστε να υλοποιήσει το πλάνο του, συνθήκη που «έτριξε» αισθητά μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα