Πόντες: «Υπέρ - άνθρωπος ο Κριστιάνο»

Πόντες: «Υπέρ - άνθρωπος ο Κριστιάνο»

Gazzetta team
Πόντες: «Υπέρ - άνθρωπος ο Κριστιάνο»

bet365

Ο άλλοτε προπονητής του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες, δεν θεωρεί ότι η διακοπή λόγω κορονοϊού θα επηρεάσει τον... υπέρ – άνθρωπο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γνωρίζει πολύ καλά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο συνεργάστηκε τόσο στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, στα ξεκινήματα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, όσο και στην εθνική ομάδα, όταν ήταν βοηθός του μετέπειτα προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο.

Ο Λιονέλ Πόντες, ο οποίος το 2015 και για λίγους μήνες εργάστηκε στην Ελλάδα ως προπονητής στον Παναιτωλικό, θεωρεί ότι η διακοπή λόγω κορονοϊού δεν θα επηρεάσει τον Κριστιάνο, όταν (με το καλό) κληθεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Αυτή η ξεκούραση, ειδικά στην ηλικία του, θα τον βοηθήσει να γεμίσει τις μπαταρίες και να διατηρήσει την «δίψα» και την επιθυμία για μπάλα» εξήγησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Πόντες για τον 35χρονο «CR7».

«Το απίστευτο δεν είναι ότι ο Ρονάλντο είναι τόσο καλός στα 35 του χρόνια, αλλά η σταθερότητά του. Είναι απλά υπέρ – άνθρωπο να είσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο για τόσα χρόνια, να αλλάζεις χώρα και ακόμα και θέση» πρόσθεσε ο Πόντες, ο οποίος πλέον εργάζεται στην ομάδα Κ23 της Σπόρτινγκ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα