Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Ντε Λιχτ στην Ρεάλ!

Gazzetta team
Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Ντε Λιχτ στην Ρεάλ!

bet365

Ο μάνατζερ του Ματάις ντε Λιχτ, Μίνο Ραϊόλα, φέρεται να πρότεινε τον Ολλανδό αμυντικό της Γιουβέντους στην Ρεάλ Μαδρίτης, στο περιθώριο των συζητήσεων για το μέλλον του Αλφόνς Αρεολά.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από την στιγμή που ο Μίνο Ραϊόλα εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα πάει ένα μεγάλο όνομα από αυτά που εκπροσωπεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Και μπορεί το μυαλό να πηγαίνει στον Πολ Πογκμπά, διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν, ή στον Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, αλλά δεν αποκλείεται ο Ραϊόλα να κάνει την έκπληξη με τον... Ματάις ντε Λιχτ!

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Ιταλός μάνατζερ ψάχνει νέο προορισμό για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Γιουβέντους. Και, στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων με την Βασίλισσα για τον τερματοφύλακα Αλφόνς Αρεολά, ο οποίος παίζει δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το τέλος της περιόδου, πρότεινε τον νεαρό Ολλανδό.

Ο Ραϊόλα, άλλωστε, δεν ξεχνάει ότι ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος είναι πλέον 34 ετών, δεν έχει συμφωνήσει ακόμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Ολλανδός θα φάντασε ως ιδανικός διάδοχος του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα