Κορονοϊός: Οι έξι ομάδες που δεν θέλουν να συνεχιστεί η Serie A

Gazzetta team
Κορονοϊός: Οι έξι ομάδες που δεν θέλουν να συνεχιστεί η Serie A

bet365

Μπρέσια, Ουντινέζε, Σπαλ, Τορίνο, Σαμπντόρια και Τζένοα βάζουν «τίτλους τέλους» στην φετινή Serie A για ιατρικούς λόγους. Ποιες ομάδες τις στηρίζουν, ποιες όχι και ποιες (δείχνουν τουλάχιστον) αναποφάσιστες.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην σκιά της τραγωδίας που βιώνει λόγω του κορονοϊού, η Ιταλία ελπίζει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην «κανονικότητα» και σε ό, τι αφορά το ποδόσφαιρο, όπου οι ομάδες της Serie A χάνουν 250 εκατομμύρια ευρώ από τις χορηγίες.

Υπάρχουν, όμως, έξι ομάδες που δεν θέλουν φέτος να παίξουν ξανά μπάλα. Μπρέσια, Ουντινέζε, Σπαλ, Τορίνο, Σαμπντόρια και Τζένοα ζητούν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος για ιατρικούς λόγους, με Μίλαν, Φιορεντίνα και Κάλιαρι να τις στηρίζουν, χωρίς να έχουν τοποθετηθεί δημοσίως.

Από τις είκοσι ομάδες της κατηγορίας, μόνο Γιουβέντους, Λάτσιο, Πάρμα, Ρόμα και Νάπολι έχουν δείξει δημοσίως την επιθυμία τους να ολοκληρωθεί, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, το φετινό πρωτάθλημα.

Ίντερ, Βερόνα, Μπολόνια, Σασουόλο και Λέτσε είναι αναποφάσιστες και η Αταλάντα, βεβαίως, αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού φαντάζει αδύνατο να γίνουν παιχνίδια στο Μπέργκαμο, την πλέον πληγείσα πόλη από τον ιό Covid-19. Τον τελευταίο λόγο, βεβαίως, τον έχει η κυβέρνηση και ο έλεγχος της εξάπλωσης. Θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος...

 

SERIE A Τελευταία Νέα