Μπρέσια: Απειλεί να μη συνεχίσει στη Serie A λόγω κορονοϊού!

Μπρέσια: Απειλεί να μη συνεχίσει στη Serie A λόγω κορονοϊού!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπρέσια: Απειλεί να μη συνεχίσει στη Serie A λόγω κορονοϊού!

bet365

Απόλυτη τρέλα δίχως το παραμικρό νόημα τη στιγμή που έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι είναι η επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, απειλώντας με αποχώρηση της δικής ομάδας αν συνεχιστεί η σεζόν!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το μεγάλο αφεντικό της Μπρέσια και πρώην ιδιοκτήτης της Λιντς, μίλησε στην Gazzetta dello Sport και ξεσπάθωσε για όσα διαδραματίζονται και ακούγονται δεξιά κι αριστερά για την συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου και όσα σχέδια κάνει η UEFA για τα μεγάλα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Δεν υπάρχει πλέον κανένα νόημα στο πρωτάθλημα. Έχουμε σταματήσει, καμία ομάδα δεν θα επιστρέψει όπως ήταν πριν... Τα γήπεδα θα είναι άδεια και υπάρχει ρίσκο για την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Για εμένα είναι τρέλα να επιστρέψουμε. Αν μας αναγκάσουν είμαι διατεθειμένος να πάρω την ομάδα και να μην κατέβει σε κανένα ματς προς σεβασμό των πολιτών της Μπρέσια που περνούν δύσκολες στιγμές και φυσικά προς τιμήν της μνήμης όσων χάθηκαν και δεν είναι πλέον ανάμεσά μας...» ήταν τα λόγια του...

 

SERIE A Τελευταία Νέα