Σπανταφόρα: «Οι ομάδες στην Ιταλία ζουν σε μία φούσκα, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 3 Μαΐου»

Gazzetta team
Σπανταφόρα: «Οι ομάδες στην Ιταλία ζουν σε μία φούσκα, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 3 Μαΐου»

bet365

Ο Βιντσέντζο Σπανταφόρα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Repubblica» ξεκαθάρισε πως είναι αδύνατον να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Ιταλίας στις 3 Μαΐου.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Μεταξύ άλλων ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, ανέφερε πως θα παρθούν νέα μέτρα όσον αφορά το μέλλον της Serie A τονίζοντας παράλληλα πως οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας ζούνε σε μία... φούσκα.

«Σκεφτόμουν τα παιδιά μας, που συνήθιζαν να κάνουν χειραψίες, να αγκαλιάζονται, να περνούν το μπουκάλι με το νερό ο ένας στον άλλον... Όλα αυτά θα λείψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το να ξαναρχίσουν οι αγώνες στις 3 Μαΐου δεν είναι ρεαλιστικό

Αύριο θα προτείνω να επιμηκυνθεί ο αποκλεισμός αθλητικών διοργανώσεων όλων των επιπέδων και βαθμών καθ΄ όλη την διάρκεια του Απριλίου. Θα επεκτείνω το μέτρο και στις προπονήσεις, στις οποίες δεν είχαμε παρέμβει επειδή υπήρχε ακόμα η πιθανότητα να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες», συμπλήρωσε.

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η ανώτατη εθνική κατηγορία. Από τη Serie A περιμένω τα αιτήματα να συνοδεύονται από μια σοβαρή επιθυμία για αλλαγή: οι μεγάλοι σύλλογοι ζουν σε μια φούσκα, πέρα από τις δυνατότητές τους, ξεκινώντας από τους μισθούς εκατομμυριούχων των παικτών. Πρέπει να καταλάβουν πως τίποτα δεν θα είναι όπως πριν ύστερα απ΄ αυτή την κρίση».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A Τελευταία Νέα