Η Βερόνα έβγαλε σε δημοπρασία το ιστορικό εισιτήριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η Βερόνα έβγαλε σε δημοπρασία το ιστορικό εισιτήριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

bet365

H Ελλάς Βερόνα παίρνει πρωτοβουλίες υποστήριξης το σύστημα υγείας της περιοχής και διαθέτει διάφορα αντικείμενα σε δημοπρασία, ανάμεσα τους και το εισιτήριο του αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ.

Το 1985 ήταν η πρώτη παρουσία της, τότε πρωταθλήτριας Ιταλίας, στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο αντίπαλος της Ελλάς Βερόνα στον α’ γύρο της διοργάνωσης, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στις 18 Σεπτεμβρίου στο στάδιο «Μπεντεγκόντι».

Η Βερόνα επικράτησε 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Πρέμπεν Έλκιερ και ένα του Ντομένικο Βολπάτι (για τον ΠΑΟΚ είχε σκοράρει ο Γιώργος Σκαρτάδος με κεφαλιά) και οτιδήποτε έχει σχέση με εκείνο το παιχνίδι έχει συλλεκτική αξία.

Έτσι, μέσω του Charity Stars, η ιταλική ομάδα διαθέτει το ιστορικό εισιτήριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν στη μάχη κατά του κορονοϊού.

«Η Ελλάς Βερόνα δείχνει την αλληλεγγύη της. Δίνουμε το εισιτήριο - δωρεά του εμβληματικού οπαδού μας και συλλέκτη, Ντοριάνο Ρέτσι- του αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο ντεμπούτο της Ελλάς Βερόνα στο Κύπελλο Πρωταθλητριών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα