Σύντροφος Ρουγκάνι: «Ο Ντανιέλε έκανε το τεστ για τον κορονοϊό την ημέρα του αγώνα με την Ίντερ»!

Gazzetta team
Σύντροφος Ρουγκάνι: «Ο Ντανιέλε έκανε το τεστ για τον κορονοϊό την ημέρα του αγώνα με την Ίντερ»!

bet365

Η Μικέλα Πέρσικο, σύντροφος του Ντανιέλε Ρουγκάνι, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, υποστήριξε ότι ο αμυντικός της Γιουβέντους κάθισε στον πάγκο για τον αγώνα με την Ίντερ όντας άρρωστος. Η Γιούβε το διέψευσε και στη συνέχεια η Πέρσικο τα... γύρισε.

Χαμός έγινε τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μικέλα Πέρσικο, συντρόφου του Ντανιέλε Ρουγκάνι, του πρώτου ποδοσφαιριστή της Serie A που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια, η οποία είναι έγκυος και έχει επίσης προσβληθεί από τον ιό Covid-19, είπε στην «The Post International» ότι ο αμυντικός της Γιουβέντους κάθισε στον πάγκο για τον αγώνα με την Ίντερ (8/3) όντας άρρωστος και, μάλιστα, είχε κάνει το τεστ για τον κορονοϊό την ίδια μέρα!

«Στις 7 Μαρτίου, ο Ντανιέλε επέστρεψε σπίτι από την προπόνηση. Ένιωσε άσχημα, είχε κάποια δέκατα πυρετού, αλλά αρχίσαμε να υποπτευόμαστε, παρ' ότι το πρωί σηκώθηκε καλύτερα και σε συνεννόηση με τον σύλλογο αποφασίσαμε να κάνει το τεστ, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν είχε τον ιό Covid-19. Έγινε το τεστ την Κυριακή 8 και το αποτέλεσμα ήρθε στις 9. Στην περίπτωσή μου, έκανα το τεστ στις 16 και τα αποτελέσματα επίσης μου ήρθαν την επόμενη μέρα» υποστήριξε η Μικέλα.

Η Γιουβέντους έσπευσε να διαψεύσει αυτές τις δηλώσεις και διαβεβαίωσε ότι το τεστ έλαβε χώρα την Τετάρτη (11/3), όταν και έγινε γνωστό ότι ο Ρουγκάνι είναι θετικός. Μετά από την στάση του συλλόγου, η Μικέλα Πέρσικο άλλαξε τα λεγόμενά της και είπε ότι ο Ρουγκάνι έκανε το τεστ κάποιες μέρες μετά το ματς...

 

SERIE A Τελευταία Νέα