ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γκόμεζ για κορονοϊό: «Δεν υπάρχει χώρος στα νεκροταφεία, τραγική κατάσταση»

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Γκόμεζ για κορονοϊό: «Δεν υπάρχει χώρος στα νεκροταφεία, τραγική κατάσταση»

Γκόμεζ για κορονοϊό: «Δεν υπάρχει χώρος στα νεκροταφεία, τραγική κατάσταση»

Συγκλονίζει ο αρχηγός της Αταλάντα, Πάπου Γκόμες με τα λεγόμενα του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Μπέργκαμο με τον κορονοϊό.

Ο Αργεντινός διεθνής παραδέχθηκε πως στο ξεκίνημα είχε καλλιεργηθεί μια εσφαλμένη εντύπωση για τις συνέπειες του κορονοϊού με συνέπεια να χαθεί χρόνος και να επέλθει η καταστροφή.

«Νομίζω πως στο ξεκίνημα υπήρχε μεγάλη παραπληροφόρηση και όλοι πήραμε την κατάσταση αψήφιστα. Θεωρούσαμε πως πρόκειται απλά για ακόμη γρίπη, πως είναι ένας ιός όπως οι υπόλοιποι. Έτσι συνεχίζαμε να ζούμε μια κανονική ζωή. Μόνο με τις κόκκινες ζώνες και τα νοσοκομεία που γέμισαν από ασθενείς αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πως κάτι πάει στραβά. Πριν από 20-25 μέρες δεν ξέραμε τίποτα. Τότε άρχισαν οι θάνατοι και τρομοκρατηθήκαμε». 

Ο Πάπου Γκόμεζ μιλώντας στην Ole αναφέρθηκε στα θύματα του κορονοϊού σημειώνοντας πως δεν υπάρχει πλέον χώρος στα νεκροταφεία...

«Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και δεν υπάρχει άλλος χώρος για τους αρρώστους. Την επόμενη μέρα ο στρατός ήρθε να παραλάβει τα φέρετρα προκειμένου να προχωρήσουν σε αποτέφρωση των νεκρών αφού δεν υπάρχει χώρος στα νεκροταφεία. Είναι τρομερό! Κάθε πρωί σηκώνομαι να παρακολουθήσω τις ειδήσεις και πάντα τα νέα είναι άσχημα. Η κατάσταση είναι δραματική, ο κόσμος σέβεται την καραντίνα, αλλά πάντα υπάρχουν άνθρωποι στους δρόμους».