Κορονοϊός: Το... Βίβλος challenge του Κουαδράδο

Κορονοϊός: Το... Βίβλος challenge του Κουαδράδο

Gazzetta team
Κορονοϊός: Το... Βίβλος challenge του Κουαδράδο

bet365

Ο Κολομβιανός εξτρέμ της Γιουβέντους, Χουάν Κουαδράδο, ξεκινάει νέο, πολύ πιο ουσιαστικό «challenge» μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Η Γιουβέντους έχει ήδη τρεις παίκτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό: Ντανιέλε Ρουγκάνι, Μπλεζ Ματουϊντί και Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος είναι στους υπόλοιπους παίκτες που βγήκαν αρνητικο στον ιό Covid-19, ξεκίνησε ένα πολύ πιο ουσιαστικό «Challenge», σε σχέση με το... χαβαλεδιάρικο του «Toilet paper challenge».

«Είναι ώρα να ψάξουμε περισσότερο τον Θεό και να είμαστε με την οικογένεια. Σε «ΠΡΟΚΑΛΩ» να βάλεις μια φωτογραφία με την Βίβλο σου και ένα απόσπασμα που σου έδωσε ελπίδα αυτή την εποχή» αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Κολομβιανός εξτρέμ, για να αναρτήσει στη συνέχεια το δικό του απόσπασμα.

«Ησαΐας 41:10 Μην φοβάσαι, γιατί εγώ είμαι μαζί σου. Μην χάνεις το κουράγιο σου, γιατί είμαι ο Θεός σου. Θα σου δώσω δυνάμεις και θα σε βοηθήσω. Θα σε στηρίξω με το νικητήριο δεξί μου χέρι» συμπληρώνει ο Κουαδράδο, «προκαλώντας» να τον ακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, τους Νεϊμάρ, Χάμες Ροντρίγκες, Ραδαμέλ Φαλκάο και Τιάγκο Σίλβα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα