Παστόρε: «Αδύνατον να ολοκληρωθεί η σεζόν»

Παστόρε: «Αδύνατον να ολοκληρωθεί η σεζόν»

Gazzetta team
Παστόρε: «Αδύνατον να ολοκληρωθεί η σεζόν»

bet365

Η περίοδος προετοιμασίας που θα χρειαστούν οι παίκτες, αλλά και τα προγραμματισμένα τουρνουά για το καλοκαίρι του ΄21 καθιστούν αδύνατη την ολοκλήρωση ή την παράταση της σεζόν κατά την άποψη του μέσου της Ρόμα, Χαβιέρ Παστόρε.

Πλήρως απαισιόδοξος αναφορικά με την έκβαση της αγωνιστικής περιόδου εμφανίστηκε ο μέσος της Ρόμα, Χαβιέ Παστόρε.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα «Goal», όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν τουλάχιστον 20-30 μέρες προετοιμασίας για να επανέλθουν στα κανονικά τους στάνταρ, χρονική περίοδος που επιβαρύνει έτι περισσότερο το ήδη υπερφορτωμένο καλεντάρι από την κρίση του ιού Covid-19.

Παράλληλα, ο Αργεντίνος χαφ των Τζιαλορόσι υπολόγισε και τα τουρνουά που μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021, καθώς για το λόγο αυτό η επόμενη σεζόν δεν παίρνει περιθώρια καθυστέρησης.

«Θα δείξει αν θα παίξουμε ξανά από αυτήν ή την επόμενη σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, το θεωρώ αδύνατο να τελειώσει η φετινή. Όλοι οι σύλλογοι θα χάσουν χρήματα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά δεν γίνεται να το συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα ξεκινήσουμε πιο αργά τη σεζόν κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί εφόσον υπάρχουν Euro, Copa America το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 31χρονος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα