Συγκλονιστικός Τσελίνο για κορονοϊό: «Ποιο πρωτάθλημα; Έγινα καταθλιπτικός, η ζωή πρώτα γαμώτο»

Συγκλονιστικός Τσελίνο για κορονοϊό: «Ποιο πρωτάθλημα; Έγινα καταθλιπτικός, η ζωή πρώτα γαμώτο»

Συγκλονιστικός Τσελίνο για κορονοϊό: «Ποιο πρωτάθλημα; Έγινα καταθλιπτικός, η ζωή πρώτα γαμώτο»

bet365

Ξέσπασε ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο για την τραγωδία που βιώνει η χώρα του. «Έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, σκέφτομαι όσους θα χάσουν την δουλειά τους και εκείνους που πεθαίνουν, φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου, είχα πυρετό».

Ο «ισχυρός άνδρας» του ιταλικού συλλόγου περιέγραψε στην Corrriere dello Sport, όσα βιώνει ο ίδιος και οι συμπατριώτες του λόγω του κορονοϊού εκφράζοντας τον θυμό του για όσους θεωρούν πως το πρωτάθλημα της Serie Α, μπορεί να συνεχιστεί.

«Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Ο Λοτίτο (σ.σ.: πρόεδρος της Λάτσιο) θέλει το πρωτάθλημα; Ας το κρατήσει. Εδώ υπάρχει μια πανδημία. Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί. Ας ασχοληθούμε με την επόμενη χρονιά. Εάν ο Λοτίτο έχει πεισθεί πως η Λάτσιο είναι αχτύπητη, ας μείνει με αυτή την ιδέα.

Ακούστε με προσεκτικά. Έμεινα τρεις μέρες στο σπίτι με πυρετό και σε καραντίνα για άλλες 11. Είμαι κλεισμένος σπίτι, μόνος μου. Η σύζυγος μου Φρανσέσκα είναι εγκλωβισμένη στο Κάλιαρι. Έχω έναν γιο στο Μιλάνο, οι υπόλοιποι βρίσκονται στο εξωτερικό. Είδα και άκουσα πράγματα που δεν φαντάζεστε.

Λαμβάνω συνεχώς νέα από την Μπρέσια, είναι όλα τρελά. Η πόλη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τραγωδία. Αυτοί οι άνθρωποι με συγκινούν. Έχουν οικογένειες, συγγενείς, φίλους και πεθαίνουν κάθε μέρα. Υποφέρουν απίστευτα μέσα σε σιωπή».

Ο Τσελίνο ισχυρίστηκε πως έχει πάθει κατάθλιψη λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, ενώ επανέλαβε πως οι σκέψεις του δεν βρίσκονται στο ποδόσφαιρο, αλλά όσους παλεύουν για την ζωή τους.

«Εάν όλο αυτό συνέβαινε αλλού θα είχε γίνει επανάσταση. Ο κόσμος έχει μόνο μια επιθυμία να επιστρέψει στη δουλειά του και να ζήσει ξανά. Μου ζητάτε να μιλήσω για το πρωτάθλημα; Δεν δίνω δεκάρα. Φοβάμαι να βγω έξω από το σπίτι μου. Έχω πάθει κατάθλιψη. Δεν κοιτάζεις πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, αλλά πως θα επιβιώσεις. Εάν θέλουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο, τα πάντα θα πρέπει να αλλάξουν από την επόμενη χρονιά. Ρεαλισμός κύριοι. Είναι πανδημία.

Η ζωή πρώτα γαμώτο. Υπάρχουν οπαδοί που χρειάζονται οξυγόνο στα νοσοκομεία, άλλοι θρηνούν τους νεκρούς τους. Δεν παίζουμε αυτή τη σεζόν, σκεφτείτε τι θα κάνετε την επόμενη. Δεν τα λέω αυτά επειδή είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Είμαστε τελευταίοι επειδή το αξίζουμε. Σκέφτομαι αυτούς που θα χάσουν την δουλειά τους και εκείνους που πεθαίνουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα