Κορονοϊός: Η σύντροφος του Ρονάλντο έστειλε μήνυμα ελπίδας από την καραντίνα, αλλά την εντόπισαν για ψώνια (pic)

Κορονοϊός: Η σύντροφος του Ρονάλντο έστειλε μήνυμα ελπίδας από την καραντίνα, αλλά την εντόπισαν για ψώνια (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η σύντροφος του Ρονάλντο έστειλε μήνυμα ελπίδας από την καραντίνα, αλλά την εντόπισαν για ψώνια (pic)

bet365

Διχάζει η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, η οποία πρώτα πόσταρε μήνυμα ελπίδας για τον κορονοϊό στο instagram και μετά εμφανίστηκε να σπάει την καραντίνα, κυκλοφορώντας για ψώνια στα μαγαζιά της Φουντσάλ.

Τα μεγάλα παιχνίδια παίζουν από το κινητό και το tablet σου. |21+

Από τη μία σε καραντίνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να προστατευτούν από τον ιό Covid-19, από την άλλη για ψώνια στους δρόμους της Μαδέιρα. Η Χεορχίνα Ροντρίγκες έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την στάση της, καθώς πριν από λίγες ώρες έστειλε το δικό της μήνυμα από την καραντίνα μαζί με τον Πορτογάλο σταρ στη γενέτειρά του, Φουντσάλ και λίγο αργότερα εμφανίστηκε να κυκλοφορεί στα μαγαζιά για ψώνια.

«Η σημασία των μικρών πραγμάτων είναι να είσαι με την οικογένεια. Η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα, εμείς είμαστε καλά.

Κουράγιο σε όλους εκείνους που παλεύουν με τον κορονοϊό, σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για θεραπεία. Είμαστε σε απόσταση αλλά πάντα ενωμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της στο Instagram, όμως, οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν δημιούργησαν αρνητικές εντυπώσεις, ειδικά από τη στιγμή που ο «CR7» είχε τεθεί αμέσως σε καραντίνα λόγω της επαφής του με τους Ρουγκάνι και Ματουιντί, συμπαίκτες του στη Γιουβέντους που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Mirando al horizonte desde mi ventana. Recordé esta preciosa imagen de la sesión fotográfica de la revista Grazia. En momentos difíciles persiste, ten fe y busca el lado positivo de las cosas. Es un buen momento para reflexionar, valorar y dar gracias por lo que tenemos. La importancia de las pequeñas cosas y de estar en familia. La salud es lo más importante. Nosotros estamos bien de salud Ánimo a todos los que lucháis contra el virus. Nuestros mejores deseos de recuperación. Distantes pero siempre unidos. #yomequedoencasa #saldremosdeesta #juntossomosmasfuertes #coronavirus #strongertogether #isolation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

 

SERIE A Τελευταία Νέα